-->

School voor Magnetiseren &
Ontwikkeling van Hogere Vermogens

Overige activiteiten

Overige activiteiten van de School

 1. Opleiding tot Handlijnkundige
  Als aanvulling op andere therapieën is deze cursus van grote waarde. Je kunt je voorstellen, dat het in een consult met een cliënt heel dienstig is, als je b.v. de invloed van vader en/of moeder op het leven van de cliënt kan interpreteren, zodat er nieuwe inzichten ontstaan bij de cliënt en dikwijls de lichamelijke aandoening sneller geneest! Aanvang 14 oktober 2017

   
 2. Verdiepingscursus
  In het verdiepingsjaar staat individuele groei centraal. Dit jaar is optioneel, maar is ten zeerste aan te raden! Het verdiepingsjaar kan alléén gevolgd worden door diegenen die de opleiding hebben afgerond.

  Op deze dagen zullen zeven kosmische wetten besproken worden. Wanneer wij leren ons van deze principes bewust te worden en deze te integreren in ons leven, zullen wij niet langer slaaf van de omstandigheden en werktuig van onze omgeving zijn!
   

 3. Tarotcursus
  De tarotcursus voor oud-leerlingen en kringleden begint in september 2013
   

 4. Transformatiespel  
  Het Transformatiespel is een spel waarbij je aan de weet komt, welke je belemmeringen zijn op je huidige levenspad of het doel, dat je jezelf thans gesteld hebt. Dit kan van alles zijn, dus b.v. werk, partnerrelatie, familierelatie, verhuizing etc. Er wordt op 4 niveau’s gespeeld: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.
   

 5. Winter-en Voorjaarsbijeenkomsten
  (o.a. een Leeskring aan de hand van de boeken van Eckart Tolle).
   

 6. Oefendagen voor cursisten en Kringleden